CWO

De Admiraliteit verzorgt drie maal per jaar theorie examens en twee maal per jaar praktijk examens voor CWO 3 roeien en zeilen (kielboot) voor leden die daar aan toe zijn. Hiervoor beschikt de Admiraliteit over een aantal vrijwillige instructeurs in de verschillende boottypen die de examens mogen afnemen.

CWO-diploma’s zijn landelijk erkende diploma’s die worden uitgegeven namens de Commissie Watersportopleidingen (CWO). Waterscouts kunnen CWO diploma’s halen voor roeien (Ro) 1,2 en 3, kielboot (zeilen) (Kb)1,2 en 3. Verder kunnen oudere leden CWO diploma’s buitenboordmotor (Bb) 2 en 3 of motorboot (Mb) 2 en 3 behalen.

Trainingen_Admiraliteit

De Admiraliteit verzorgt naar behoefte trainingen m.b.t. nautisch en technische onderwerpen. Hierbij valt te denken aan trainingen over onderhoud, veilig op het water, varen met buitenboormotor, slepen e.d.

Daarnaast worden er trainingen verzorgd voor leiding die CWO instructeur 2 wil worden. Er worden op dit moment voorbereidingen getroffen voor training voor CWO instructeur 3.

Contact

Admiraliteit 7 "Zeeuwse Stromen"

Secretariaat:

Willem-Alexanderstraat 22
4388 JB Oost-Souburg
secretariaat@ra7.scouting.nl

Voor al jouw opmerkingen en suggesties, agendapunten en activiteiten, voor alle nieuwtjes en aankondigingen kun je contact opnemen met: webmaster@scoutingzeeland.nl

Activiteiten_Admiraliteit

ZEWAKA

Het ZEWAKA (Zeeuws Water Kamp) is een kamp wat ieder jaar met Pinksteren wordt georganiseerd voor de waterwerkgroepen van de Admiraliteit Zeeuwse Stromen. Een werkgroep verzorgt de algemene zaken. De leiding van de deelnemende groepen verzorgt het programma voor deze dagen.

Roeiwedstrijden

De roeiwedstrijden worden voor de groepen van de Admiraliteit georganiseerd door de Paul Krugergroep, op het Arnekanaal in Middelburg. Er wordt in vier klassen en een groepsklasse geroeid.

Zeilwedstrijden

De zeilwedstrijden worden jaarlijks door de Ridder Boudewijngroep in Yerseke georganiseerd op de Oosterschelde. Veel groepen zeilen mee in drie klassen. De winnaar mag Zeeland vertegenwoordigen op de Landelijke Zeilwedstrijden.

Watergroepen

.

Subcategorieën

Komende activiteiten:

Geen evenementen